Saltar apartados

PROJECTE MUSA

El grup de recerca en Fitopatologia de la Universitat d'Alacant (UA) participa en el projecte MUSA finançat per la UE (H2020) per al maneig sostenible de plagues i malalties de la platanera. El Consorci del projecte consta de 13 grups de recerca i empreses que inclouen experts en aquest cultiu i la seua gestió sostenible de diferents països amb interès en el cultiu i amb una distribució mundial tals com Europa, Amèrica Central/Carib i Àfrica. La platanera és clau per a la seguretat alimentària mundial i està amenaçada per plagues i malalties que s'agreugen pel canvi global. La recent aparició de noves races de patògens amenaça el cultiu de platanera a tot el món. El Consorci MUSA treballa en agents de control biològic i productes naturals per al maneig sostenible del cultiu de la platanera.

El nostre grup de recerca organitza un taller/workshop del 2 al 4 de juliol en la UA on assistiran investigadors i personal d'empreses relacionades amb el cultiu de la platanera per a demostrar el potencial del quitosano, un subproducte de la indústria de mariscs, en el maneig sostenible d'aquestes plagues i malalties emergents.

 

Departament de Ciències del Mar i Biologia Aplicada


Universitat d'Alacant
Pavelló 13- 1a Planta
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig. Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9840

Fax: (+34) 96 590 9897

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464